![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā es domāju, es esmu sāk izskatīties ass šobrīd aswell.lol
"Doesn't kā Ziemsvētki, doesnt kā bērni, ko tas nozīmē enerģisks b * st * rd kā?" I dunno, man patīk datorspēles bieži vientuļš darbība un zivsaimniecību, arī galvenokārt vieninieku darbību. I guess Im pret sociālo, labi ja Im kļūst piedzēries tad im diezgan draudzīgi. Mana sistēma: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha es labāk padarīt sevi skaņu labāku. Man patīk TaeKwon uzdevumu un ieinteresēti slodzi citās Martial Arts. Man patīk skatīties filmas. Mīļākais veids ir cīņas māksla, bet ir vesela virkne. Man patīk mūzika, kā arī klausīties visiem atšķirīgajiem autokrāvēju veidiem ir pārāk im diezgan atvērta domājošiem.
... hmm nav pārliecināts, ka bija triks Man patīk būt cīnās ar cilvēkiem, ja im ne kaujas im sitting on my arse skatīties cīņu filmas vai klausoties mūziku hahaha kaut mazliet apsēsta ar Cluedo pēdējā. Kas i dont prātā Ziemassvētku kā got dažādiem cilvēkiem beat pie tā haha Mana sistēma: Datora
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Es vienmēr esmu woundered to, kāpēc dažas cilvēku vārdiem platiem stariem ar mājas lapu ir treknrakstā un dažas nav. Man nav daves ir purpursarkanā, jo viņš ir admin un Alex, sociālās un ļauno ir zaļā krāsā, jo tie ir mods. bet kāpēc ir dažas normālas lietotāju vārdus treknrakstā? Raktuves izmanto, lai būt līdz es saņēmu donator kontu. CG |
|
| |||
| |||
| Kāpēc es nevaru labo klikšķi vairs? ![]() CG
__________________ "Dream it kā jūs dzīvot mūžīgi, it kā jūs die šodien" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varu ![]() Normal - New Members Bold - CJ loceklis Dark Bold (nedaudz tumšāks ēnojums treknrakstā zils) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Es varu labo klikšķi tagad (Y) tikai bija, piemēram, ka dienā, es domāju.
|
| |||
| |||
| Tas bija glitch, kas bija sakārtoti drīz pēc tam, kad ticis atklāts. |
|
| |||
| |||
| Vai ātrā saite bar at top devušies uz labu vai tas ir glitch? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() redzējuši šo un domāja par CJ
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
![]() |
|
| Bookmarks |