![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I guess I am zaczyna wyglądać jak osioł teraz aswell.lol
"Doesnt like xmas, doesnt jak dzieci, co to znaczy porywający b * st * rd jak?" I dunno, Lubię gry komputerowe często samotniczej działalności i rybołówstwa, a także głównie samotniczej działalności. I guess Im anty społecznych, chyba że dobrze Im getting drunk następnie im całkiem przyjazny. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha i ja się lepiej brzmią lepiej. Lubię Taekwon-Do oraz zainteresowanych ładunków innych Martial Arts. Lubię oglądać filmy. Ulubione typu Martial Art, ale cały szereg. Lubię słuchać muzyki i Rock wszystkich typów zbyt im całkiem otwarte poglądach.
hmm ... jeśli nie masz pewności, że nie sposób Lubię mieć walki z ludźmi, kiedy im nie walki im posiedzenia mój tyłek na oglądanie filmów lub walki słuchania muzyki hahaha chociaż bitowe obsesję Cluedo lately. Które i dont mind at Christmas jak dostał różnych ludzi do walki na to haha My System: Komputera
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Mam zawsze woundered co dla niektórych narodów nazwy na przycisk na stronie głównej są pogrubione, a niektóre nie. I nie jest fioletowy daves bo jest admin i Alex, społecznych i zła są zielone, ponieważ są one modów. ale dlaczego są jakieś normalne nazwy użytkowników pogrubione? Kopalnia były aż Mam donator konta. CG |
|
| |||
| |||
| Dlaczego nie mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy anymore? ![]() CG
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() Normalny - nowych członków Bold - CJ Państwa Dark Bold (nieco ciemniejszy odcień błękitu pogrubione) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy teraz (Y) tylko, że jak na dzień myślę.
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |
|
| |||
| |||
| Był to usterki, które zostało obecnie posortowane po to został odkryty. |
|
| |||
| |||
| Czy szybkie łącze pasku u góry odszedł na dobre czy też jest to glitch? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() seen tej myśli i CJ
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
![]() |
|
| Zakładki |