![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo asi som to začína vyzerať ako prdel hned aswell.lol
"Doesnt rád Vianoce, doesnt rád deti, čo to znamená odvážneho b * st * čítaní rád?" Já nevím, mám rád počítačové hry často osamelého činnosť a rybolov, tiež väčšinou solitérne aktivita. Myslím, Im proti sociálnej, aj ak Im dostať opilý potom im docela priateľský. Môj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha aj lepšie vykonať sám zvuk lepší. Rád Taekwon-Do a zaujíma veľa ďalších Martial Arts. Rád sa pozerám na filmy. Obľúbená je druh bojového umenia, ale celá rada. Mám rád hudbu a poslouchejte Rock všetkých rôznych typov príliš im pretty otvorené zmýšľajúce.
... Hmm, ak si nejsem jistá, že to je trik, som rád, že bojuje s ľuďmi, keď im ne bojuje im posedenie na môj zadok sledovanie filmov alebo bojujú počúvanie hudby hahaha hoci bit posadnutí Cluedo posledný. I dont mysli, ktorá o Vianociach, ako má rôzne ľudí poraziť na to haha Môj systém: Tačové
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vždy som woundered, čo, prečo sa niektoré národy mená na buttom na domovskej stránke sú tučne a niektoré nie. Aj bez davęs je fialová, pretože on je admin a alex, sociálne a zlo, sú zelené, pretože sú mods. ale prečo sú niektoré bežné užívateľa názvy tučne? Baňa sa skôr, kým mám donatori účet. CG |
|
| |||
| |||
| Prečo nemôžem kliknite pravým tlačidlom myši už? ![]() CG
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžu ![]() Normal - Noví členovia Hrubo - CJ členských Dark Bold (o niečo tmavší odtieň tučný modrý) - CJ donatori
|
| |||
| |||
| Môžem teraz kliknite pravým tlačidlom myši (Y), len bol rád, že na jeden deň aj myslieť.
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
|
| |||
| |||
| Bol to porucha, ktorá bola řazený ven čoskoro potom, čo bol objavený. |
|
| |||
| |||
| Má rýchly odkaz v hornej odišla za dobré, alebo je to porucha? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Videl a myslenia z CJ
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Facebook Chat Bezpečnosť | Jenni | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Požiadavka! - Chat | mrberty | Spoločenstva Novinky a chat | 10 | 29. júna 2009 00:39 |
| Chat pokladniăky v iframe tému | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. júna 2009 02:01 |
| Thread Tools | |
| |