![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet ben bir aptal gibi şimdi aswell.lol aramaya başlamak pm tahmin
"Doesnt Xmas gibi, çocuklar gibi doesnt, bu ne anlama geliyor düşünen B * St * gibi Rd?" Yani, bilgisayar oyunları gibi dunno bir çoğunlukla tek etkinliği ve balıkçılık da çoğunlukla bir tek etkinlik. Ben Im Anti sosyal, iyi sürece Im elde sonra sohbet güzel dostu sarhoş tahmin. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| haha ben daha kendimi daha iyi ses olun. Ben TaeKwon gibi yapın ve diğer Martial Arts yükler ilgileniyor. Ben film izlemek gibi. Favori türü Martial Art ancak bir aralığı vardır. Ben Rock müzik gibi farklı türleri de oldukça açıldı sohbet dinlemek fikirli.
... emin değilim Hmm, eğer ben bir sohbet benim göt filmler mücadele izlerken üzerinde oturan Sohbet mücadele değil insanlarla savaşıyor olması veya hahaha müzik dinleme gibi bir hile yaptı her ne kadar biraz Cluedo ile son takıntılı. Noelde hangi I dont düşünce olarak ona haha yenmek için farklı insanlar var Benim Sistemi: Puter
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Ben her zaman ne neden ana sayfasının en buttom bazı insanların isimleri kalın ve bazı değildir woundered var. Çünkü yönetici ve Alex, sosyal ve kötü çünkü Değişiklikler vardır Ben daves yeşildir mor olduğunu. ama neden kalın bazı normal kullanıcıların isimleri nelerdir? Kadar bir donator hesap var Benim için kullanılır. CG |
|
| |||
| |||
| Neden doğru değil tıklayın artık? ![]() CG
__________________ "Dream eğer sonsuza kadar, canlı edeceğiz gibi bugün ölmek edeceğiz Live" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yapamam ![]() Normal - Yeni Üyeler Kalın - CJ Üye Kalın mavi Karanlık Kalın (ve biraz daha koyu gölge) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Ben sağ tıklayın şimdi (Y) sadece bir gün için olduğunu düşünüyorum.
__________________ "Dream eğer sonsuza kadar, canlı edeceğiz gibi bugün ölmek edeceğiz Live" |
|
| |||
| |||
| Bu kısa süre sonra ortaya çıktı dışarı düzenlenmiş bir aksaklık oldu. |
|
| |||
| |||
| En iyi için gitti en hızlı bağlantı çubuğu var ya da bir aksaklık nedir? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Bu görüldü ve CJ düşündüm
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
![]() |
|
| Bookmarks |