![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та я думаю, я починаю виглядати дупу прямо зараз aswell.lol
"Doesn't як Xmas, doesnt, як діти, що це означає духом B * * Санкт-й подобається? Я знаю, я люблю комп'ютерні ігри часто одиночної діяльності та рибальства, також в основному одиночні активності. Я думаю, Im анти соціальне, а якщо Im напиватися то їм дуже дружній. Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха, що краще зробити собі звук краще. Мені подобається таеквон-до і зацікавлені в навантаженнях інших бойових мистецтв. Мені подобається дивитися фільми. Улюблений тип бойового мистецтва, але мають цілу низку. Я люблю рок музику і прослуховувати всі різні типи занадто їм достатньо відкрити однодумців.
Хм ... не впевнений, що зробив трюк я хотів мати бореться з народом, коли їм не воюють ним сидів на моїй дупі перегляду фільмів або боротьба з прослуховуванням музики Hahaha хоча розрядні одержима Cluedo останнім часом. Який I Dont Mind на Різдво як є різні люди, щоб бити його Haha Моя система: Puter
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я завжди woundered що, чому деякі народи назв на Buttom головної сторінки виділені жирним шрифтом, а деякі ні. Я не Daves є Purple, тому що він адмін і Алекс, соціальних і зло зелений, тому що вони модів. Але чому деякі нормальні імена користувачів у сміливих? Mine раніше, поки я не отримав дарувальник рахунок. CG |
|
| |||
| |||
| Чому я не можу більше правою кнопкою миші? ![]() CG
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я можу ![]() Normal - нових членів Bold - CJ Член Темно Bold (трохи темніше тіні жирним синім) - CJ Donator
|
| |||
| |||
| Я можу тепер клацніть правою кнопкою миші (Y), як тільки було, що за день я думаю.
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
|
| |||
| |||
| Це був глюк, який з'ясовував незабаром воно було виявлено. |
|
| |||
| |||
| Має швидку посилання панелі у верхній зник назавжди або це глюк? CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() бачив це й думав про CJ
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|