![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички Пиша този кратък разказ за да Ви информира за последните събития, които имат разгънат в детската битката, известна като моя живот, в началото, че ще те запозная с теорията на механични знам колко логика, но аз не съм, че сте се напълно подходящ / готов за експозиция на моите възможно мутагенния знания. Ще започна с Казвам ви историята на малко момче, което извика вълк, аз вярвам, че приложимостта на този роман е по договаряне, поради факта, отколкото аз съм доста сигурни, че да Времето някой може физически вика вълк, поради големия размер се кучета хищници. Твърдението, че човешкото сълза каналче да не говорим за малък момчета сърцераздирателен канал може настаняване на такова животно е очевидно не е вярно, както Im, че много от вас четене това ще се съгласят. В действителност, ако бях свидетел на подобен иск тази първа ръка Бих непременно да има причина за безпокойство и да се покаже на момчето на пропуски в своята логика, но той би могъл да се направи това твърдение да спечелят вниманието на каквато и да е причина и такова поведение, аз осъдят както съм сигурен, много от вас ще се мръщя на него също. Както и аз не трябва да отделям се, въпреки че тези претенции разгневявам мен дълбоко Аз няма да оставя това показва освен това, отколкото може да са го направили до този момент, така както историята продължава така .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ......... какво?
|
| |||
| |||
| му кратък разказ, написани от моя милост ![]() Мисля, че повече от неговото семейство мъж скрипт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| напомня ми за тази песен
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква странна темата
|
| |||
| |||
| Може би Cewy Исках да видя колко много smileys той може да получи по един конец hahaCG
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |
|
| |||
| |||
| Аз все още се ценят вашите публикации cewy
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Аз се командироването на следващата част на този увлекателен разказ довечера |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm Смятам, че е малко трудно да дешифрираме .... Някои точки ще помогнат, а може би и някои кратки изречения ...
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Случайна изскачащи прозорци | ct122592 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 21 | 10 април 2009 12:05 |
| Случайни рестартиране ... | Axegrinder | Windows операционни системи | 5 | 14 Feb 2008 08:21 |
| Случайна рестартира (моля помощ) | zaze | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Jan 2008 13:08 |
| Случайна Shutdowns | tuxedoman7 | Общи Хардуер Чат | 4 | 3 януари 2008 19:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |