![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ahoj všem píšu tento krátký příběh informovat Vás o posledních událostech, které se vyskytly ve kojenecké bitvy známé jako můj život, na první jsem šel k vám na teorii mechanických znát logiku, ale nejsem si jistý, že jsou plně vhodný / připraven k expozici vůči mé možné mutagenním znalostí. i začne tím ti příběh malého chlapce, který zvolal vlk, jsem přesvědčen, proveditelnost tohoto románu je obchodovatelným vzhledem ke skutečnosti, než jsem spíše nevědí, jak to počasí by mohlo někoho fyzicky plakat vlk vzhledem k jeho velikosti je jeden psí masožravec. Tvrzení, že lidské dotržení duktus natož malého chlapce dotržení-potrubí mohlo ubytovat takové zvíře samozřejmě není pravda, jak im určitě mnoho z vás toto čtení bude souhlasit. Ve skutečnosti, i když byla svědkem nárok takhle první ruky bych určitě mít důvod k obavám a show chlapce na nedostatky v jeho logice se však, že by mohl být jen takové tvrzení získat pozornost a to z jakéhokoliv důvodu, a takové chování i odsuzují jako Jsem si jist, že mnozí z vás bude mračit se na něj také. Každopádně i nesmí odbočit, i když tato tvrzení rozběsnit mi hluboce i nebude mi to ukázat dále, než jsem již tak učinil až do tohoto bodu, aby v každém příběhu jde takhle .............
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ehm ......... co?
|
|
|
|||
|
|||
|
jeho krátký příběh sepsal sebe
![]() Myslím, že z jeho rodiny chlapa skript
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Připomíná mi, že píseň
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaká divná vlákno
|
|
|
|||
|
|||
|
Možná Cewy chtěl vidět, kolik
smileys mohl dostat do jednoho vlákna hahaCG
|
|||
|
|||
|
I přesto ocení vaše příspěvky cewy
|
|||
|
|||
|
i se vysílání další část této fascinující příběh večer
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ummmm mě je to trochu obtížné dešifrovat .... Některé body by pomohlo a možná některé kratší věty ...