![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello όλους σας γράφω αυτό το διήγημα να σας ενημερώσω για τα πρόσφατα γεγονότα που εξελίχτηκαν στο βρέφος μάχης είναι γνωστή ως η ζωή μου, σε πρώτη i επρόκειτο να σας στη θεωρία της μηχανική τεχνογνωσία λογική αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είστε πλήρως τις κατάλληλες / έτοιμα για την έκθεση σε δυνατό εταλλαξιογόνες γνώσεις μου. Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας την ιστορία του το μικρό αγόρι που Εκλαιγα ένας λύκος, πιστεύω ότι η σκοπιμότητα της εν λόγω μυθιστόρημα είναι διαπραγματεύσιμα, λόγω του γεγονότος από εμένα μάλλον βέβαιοι για τον καιρό θα μπορούσε κανείς φυσικά κλαίει ένας λύκος λόγω του μεγάλου μεγέθους που ένας κυνικός σαρκοφάγο. Ο ισχυρισμός ότι το ανθρώπινο δάκρυ αγωγού πόσο μάλλον ένα μικρό δάκρυ αγόρια-αγωγός θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα τέτοιο ζώο είναι προφανώς δεν ισχύει, όπως im βέβαιος ότι πολλοί από σας διαβάζετε αυτό θα συμφωνήσω. Στην πραγματικότητα, αν μου ήταν να παραστώ σε μια απαίτηση όπως αυτό από πρώτο χέρι, θα πρέπει σίγουρα να προκαλεί ανησυχία και να δείξει το αγόρι τις αδυναμίες του λογική, ωστόσο, θα μπορούσε απλά να κάνει μια τέτοια δήλωση να κερδίσει την προσοχή για οποιοδήποτε λόγο και αυτή η συμπεριφορά i καταδικάζουμε όπως είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς θα συνοφρυώνομαι σε αυτό επίσης. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρέπει να αποκλίνει έστω και αν αυτοί οι ισχυρισμοί εξαγριώ μου βαθιά δεν θα αφήσουμε αυτή δείχνουν επιπλέον από i μπορεί να έχει ήδη πράξει μέχρι αυτό το σημείο, ώστε έτσι κι αλλιώς η ιστορία πάει κάπως έτσι .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ......... τι;
|
| |||
| |||
| τη μια μικρή ιστορία γραμμένη από τα δικά σας πραγματικά ![]() Νομίζω ότι τα περισσότερα από μια οικογένεια Guy script |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μου θυμίζει αυτό το τραγούδι
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι περίεργο νήμα
|
| |||
| |||
| Ίσως Cewy ήθελαν να δουν πόσα φατσούλες θα μπορούσε να έρθει σε μία νήμα hahaCG
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| |||
| |||
| Εξακολουθώ να εκτιμώ τις αναρτήσεις σας cewy
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| i απόσπασης πρέπει να είναι το επόμενο τμήμα της παρούσας συναρπαστικός ιστορία απόψε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm Θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο να αποκωδικοποιήσει .... Ορισμένα σημεία θα βοηθήσει και ίσως και μερικές μικρότερες ποινές ...