![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hello svima pišem ove kratke priče da Vas informiramo o nedavnim događajima koji su unfolded u malu bitku poznat kao moj život, u početku sam bio idući u uvesti vas u teoriju mehaničkih znate logike ali nisam siguran si potpunosti prikladna / spremna za izlaganje u moje moguće mutagenic znanja. Ja ću početi vam priča o malom dječaku koji zavapih vuka, ja vjerujem u izvedivost ovog romana je prenosiv zbog činjenice nego sam prilično nesiguran kao na vremenske itko mogao fizički zavapimo vuka zbog velike su jedan pas mesožder. Tvrdnju da je ljudski iscijepati kanal a kamoli mali dječaci Povijesni propust mogao smjestiti takvu životinju je očito nije istina jer im sigurno mnogi od vas će čitajući ovaj sporazum. U stvari, ako su za svjedoke tužbe ovako prve ruke ja bi sigurno imaju razlog za zabrinutost i pokazati dječaka na nedostatke u njegovu logiku, ali je mogao biti samo donošenje takve tvrdnje da dobije pažnju i iz bilo kojeg razloga za takvo ponašanje i osuditi kao siguran sam mnogi od vas će se na nj namrštiti također. Inače ja se ne smije odstupiti, iako ta potraživanja razbjesneti duboko me I won't let this show Nadalje nego JA svibanj imati već učinili sve do sada tako bilo kako priča ide ovako .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogriješiti ......... šta?
|
| |||
| |||
| njegove kratke priče napisao Sa srdačnim pozdravima ![]() Mislim da je njegova više obiteljski tip original |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to me podsjeća na pjesmu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja čudna thread
|
| |||
| |||
| Možda Cewy želio vidjeti koliko smileys mogao dobiti u jednoj thread hahaCG
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
|
| |||
| |||
| Ja još uvijek cijenimo vaše postove cewy
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I bit će postavljanje slijedećeg očaravajući dio ove priče večeras |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm Čini mi se teško dešifrirati .... Neki paragrafi bi možda i nekim kraćim rečenicama ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Random pop-up prozora | ct122592 | Virus, Spyware i sigurnost | 21 | 10. travanj 2009 12:05 |
| Random ponovno podizanje sustava ... | Axegrinder | Windows Operating Systems | 5 | 14. veljača 2008 08:21 |
| Random restartuje (molim pomoć) | zaze | General Hardware Chat | 1 | 21 siječanj 2008 13:08 |
| Random Shutdowns | tuxedoman7 | General Hardware Chat | 4 | 3. siječanj 2008 19:39 |
| Thread Tools | |
| |