![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello all írok e rövid történet, hogy tájékoztassa Önt a legújabb eseményekről, amelyek széthajtotta a csecsemő csata néven életemben először voltam fog bevezetni, ha az elmélet mechanikus tudom, hogy a logika, de nem vagyok biztos benne van teljes mértékben alkalmas / kész az expozíció az én esetleges mutagén tudás. fogom kezdeni, mondom a történet a kis fiú, aki sírt a farkas, úgy vélem, a megvalósíthatósági e regény forgatható az az oka, mint én vagyok, inkább bizonytalan, mint az időjárás bárki fizikailag cry farkas miatt nagy a A kutya ragadozó. Az állítás, miszerint az emberi könnycsatorna nemhogy egy kis fiú könnycsepp légcsatorna számára is egy ilyen állatnak természetesen nem igaz, mint im Biztos sokan olvasatban ez egyet. Ugyanis ha én is tanúi állítás így első kézből azt biztosan, hogy aggodalomra ad okot, és azt mutatják, a fiú a hibáiból a logikát, de akkor is csak az, hogy egy ilyen állítás nyerhet figyelmet bármilyen okból, és az ilyen magatartás i elítélni, mivel biztos vagyok benne, hogy sok lesz a szemöldökráncolás is. Egyébként én nem elkalandozik holott ezek a követelések felbosszant engem mélységesen nem hagyom, hogy ezt mutatják továbbá, mint én is tettem már fel, amíg ez a pont egyébként így a történet is, mint ez .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ......... mi?
|
| |||
| |||
| hogy egy rövid történetet írt tiéd igazán ![]() Úgy gondolom, hogy inkább a családi Guy script |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| emlékeztet, hogy a dal
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen furcsa szál
|
| |||
| |||
| Talán Cewy akarta látni, hogy hány smileys tud bejutni egy szál hahaCG
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
|
| |||
| |||
| Még mindig értékeljük az üzeneteidet cewy
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Azt kell kiküldetésére a következő e lenyűgöző történet ma este |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm találom, hogy egy kicsit nehéz megfejteni .... Néhány pontban segítene, és talán néhány rövid mondat ...