![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום אני כותב את כל זה סיפור קצר על מנת ליידע אותך על האירועים האחרונים, כי יש unfolded של תינוק הקרב הידוע בשם החיים שלי, בהתחלה הייתי הולך להכניס לך את התיאוריה של מכני יודע איך ההיגיון אבל אני לא בטוח שאתה מלא מתאים / מוכן החשיפה שלי אפשרי mutagenic ידע. אני אומר לך תחילה את סיפורו של ילד קטן מי צעק א וולף, אני מאמין סבירות של רומן זה הוא סחיר בשל העובדה מאשר אני דווקא לא בטוח בקשר מזג אויר מישהו יכול לבכות פיזית של וולף בשל היותו מידות גדולות א כלבי carnivore. הטענה כי האדם ביב קרע קטן לעזוב לנפשו בנים דמעות-ביב יכול להתאים בעל חיים כזה הוא כמובן לא נכון IM בטוח כמו רבים מכם לקרוא זה יופיע מסכים. למעשה, אם הייתי עד תביעה כמו זה ממקור ראשון הייתי בוודאי יש סיבה לדאגה ולהראות את הילד שלו flaws את ההיגיון, אולם הוא יכול להיות כזה ביצוע תביעה כדי לקבל תשומת לב מכל סיבה שהיא ועל התנהגות כזאת אני לגנות כאשר אני בטוח שרבים תקבל אותו גם עם מבט כועס. בכל מקרה אסור לי לחרוג למרות טענות אלה לעורר אותי עמוק, אני לא אתן את זה יותר להראות זאת ועוד, אני אולי כבר עשית זאת עד כה נקודה זו בכל זאת את הסיפור הולך ככה .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לשגות ......... מה?
|
| |||
| |||
| את סיפור קצר נכתב על ידי בברכה ![]() אני חושב שלו יותר של המשפחה הבחור סקריפט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מזכיר לי את השיר הזה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה מוזר פתיל
|
| |||
| |||
| אולי Cewy רוצים לראות כמה smileys שהוא יכול לקבל אחת פתיל hahaCG
__________________ "חלום כאילו תוכל לחיות לנצח, חיים כאילו היום יהיה למות" |
|
| |||
| |||
| אני עדיין מעריך את הודעות cewy
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| אני יהיה פירסום הבא של חלק זה סיפור מרתק הערב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm אני מוצא את זה קצת קשה לפענח .... כמה פסקאות יעזור ואולי כמה משפטים קצרים ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חלונות קופצים אקראיים | ct122592 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 21 | -10 לאפריל 2009 12:05 |
| אקראית אתחול מחדש ... | Axegrinder | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 14th פברואר 2008 08:21 |
| מפעיל מחדש אקראית (בבקשה לעזור) | zaze | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21st ינואר 2008 13:08 |
| אקראית Shutdowns | tuxedoman7 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 3rd ינואר 2008 19:39 |
| שרשרת כלים | |
| |