![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki visi rašau apsakymą Jus informuoti apie naujausius įvykius, kurie išklojus ir kūdikių bijau žinomas kaip mano gyvenimas, iš pradžių man buvo ketinama supažindinti jus su mechanikos teorijos žinome, kaip logikos, bet nesu tikras, tu visiškai tinkami / pasirengę poveikis mano galimų mutageninių žinios. i will start by telling you ir mažas berniukas, kuris garsiai Wolf pasakojimas, manau, kad šios naujos galimybės yra apyvartinių atsižvelgiant į tai, kaip aš, o nežinote, kaip oro kiekvienas galėtų fiziškai Cry Wolf dėl savo didelės apimties metu Šunų Carnivore. Teiginys, kad žmogaus ašarų latako nekalbant apie mažų berniukų ašarų latakas gali prisitaikyti prie tokių gyvūnų, žinoma, nėra tiesa, kaip jiems, kad daugelis iš Jūsų skaitote šį sutiks. Iš tiesų, jei man būtų kaip liudytojas šioje pirmų rankų i teiginys būtų tikrai turi pagrindo susirūpinti ir rodo, berniukas, jo logikos trūkumų, tačiau jis galėtų tiesiog būti, kad toks teiginys, kad atkreipti į save dėmesį dėl kokios priežasties, ir toks elgesys I pasmerkti, kaip aš tikiu, kad daugelis iš jūsų bus frown jai taip pat. Bet kokiu atveju aš negali nutolti net jei šie tvirtinimai siutinti mane giliai I won't let this be to, parodyti kaip aš jau padaryta iki šio punkto taip anyway The Story Goes like this .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klaidos ......... Kas?
|
| |||
| |||
| savo trumpa istorija parašyta Yours truly ![]() Manau, jo daugiau Family Guy scenarijus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| man primena tą dainą
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas keista, siūlai
|
| |||
| |||
| Gal Cewy norėjo pamatyti, kaip daugelis Smileys jis galėtų patekti į vieną giją hahaCG
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar vertiname savo pranešimų cewy
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Būsiu parašėte Kitos šio žavinga istorija tonight |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm man atrodo šiek tiek sunku iššifruoti .... Kai kurie punktai padėtų, o gal ir kai trumpesni sakiniai ...