![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witam wszystkich piszę tego opowiadania, aby poinformować o ostatnich wydarzeniach, które unfolded w bitwie niemowląt znany jako mojego życia, na pierwszy i zamierza wprowadzić do teorii mechanicznej wiedzieć, jak logika, ale nie jestem pewny jesteś pełni odpowiednie / gotowe do ekspozycji do mojego możliwe mutagenne wiedzy. i będzie można zacząć opowiadać historię małego chłopca, który wołał wilk, wierzę wykonalności tej powieści jest do negocjacji ze względu na fakt, niż ja jestem raczej pewien, co do pogody każdy może fizycznie krzyk wilk ze względu na jej duże rozmiary są jeden kieł Carnivore. Twierdzenie, że ludzkie rozdarcie kanale mówiąc mały chłopcy łzawiącego kanałowa może pomieścić takie zwierzę nie jest prawdą, jak im na pewno wielu z Was będzie to pozytywna czytania. W rzeczywistości, jeśli były świadkami tego jak twierdzą, z pierwszej ręki i to z pewnością powód do obaw i pokaż chłopca z wad w jego logice, jednak mógłby po prostu takiego roszczenia do uzyskania uwagę bez względu na przyczynę i takie zachowanie i Potępiamy jak ja na pewno wielu z Was będzie krzywić się na nim również. Anyway I nie zbaczać mimo tych roszczeń rozwścieczyć mnie głęboko I won't let this show ponadto niż I może już to zrobiły aż do tego punktu, tak i tak historia idzie tak .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ......... co?
|
| |||
| |||
| jego opowiadania napisane przez Ciebie naprawdę ![]() Myślę, że jego obecność Family Guy skrypt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| przypomina mi, że piosenka
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co dziwne wątku
|
| |||
| |||
| Może Cewy chciał zobaczyć, jak wiele smileys mógłby uzyskać w jednym wątku hahaCG
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |
|
| |||
| |||
| I jeszcze za posty cewy
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| I są delegowania następnej części tej historii czarujący wieczorem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummmm Myślę, że to trochę trudno rozszyfrować .... Niektóre ustępy pomogłoby krótsze, a może niektóre zdania ...