![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všetkým píšu tento krátky príbeh informovať Vás o posledných udalostiach, ktoré sa vyskytli v dojčenskej bitky známe ako môj život, na prvý som išiel k vám na teóriu mechanických poznať logiku, ale nie som si istý, že sú plne vhodný / pripravený na expozíciu voči mojej možné mutagénnom vedomostí. i začne tým ti príbeh malého chlapca, ktorý zvolal vlk, som presvedčený, uskutočniteľnosť tohto románu je obchodovateľným vzhľadom ku skutočnosti, ako som skôr nevedia, ako to počasie by mohlo niekoho fyzicky plakat vlk vzhľadom k jeho veľkosti je jeden psie mäsožravec. Tvrdenie, že ľudské dotržení duktus nieto malého chlapca dotržení-potrubie mohlo ubytovať takéto zviera samozrejme nie je pravda, ako im určite mnohí z vás toto čítanie bude súhlasiť. V skutočnosti, aj keď bola svedkom nárok takhle prvej ruky by som určite mať dôvod na obavy a show chlapca na nedostatky v jeho logike sa však, že by mohol byť len takéto tvrdenie získať pozornosť a to z akéhokoľvek dôvodu, a takéto správanie i odsudzujú ako Som si istý, že mnohí z vás bude mračit sa na neho tiež. Každopádně i nesmie odbočiť, aj keď tieto tvrdenia rozběsnit mi hlboko i nebude mi to ukázať ďalej, ako som už tak urobil až do tohto bodu, aby v každom príbehu ide takhle .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ehm ......... co?
|
| |||
| |||
| jeho krátky príbeh spísal seba ![]() Myslím, že z jeho rodiny chlapa skript |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pripomína mi, že pieseň
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká divná vlákno
|
| |||
| |||
| Možná Cewy chcel vidieť, koľko smileys mohol dostať do jedného vlákna hahaCG
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
|
| |||
| |||
| I napriek tomu ocenia vaše príspevky cewy
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| aj sa vysielanie ďalšiu časť tejto fascinujúci príbeh večer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ummm mě je to trochu ťažké dešifrovať .... Niektoré body by pomohlo a možno niektoré kratšie vety ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Náhodný Pop-Ups | ct122592 | Virus, spyware a bezpečnosť | 21 | 10. apríla 2009 12:05 |
| Náhodný rebootujte ... | Axegrinder | Operačné systémy Windows | 5 | 14. februára 2008 08:21 |
| Náhodný restartuje (prosím pomôžte) | zaze | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21 januára 2008 13:08 |
| Náhodný odstávky | tuxedoman7 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. januára 2008 19:39 |
| Thread Tools | |
| |