![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хелло свима пишем ове кратке приче да Вас информишемо о недавним догађајима који су унфолдед у малу битку познат као мој живот, у почетку сам био идући у увести вас у теорију механичких знате логике али нисам сигуран си потпуности прикладна / спремна за излагање у моје могуће мутагениц знања. Ја ћу почети да вам прича о малом дечака који завапих вука, ја верујем у изводљивост овог романа је преносив због чињенице него сам прилично несигуран као на временске ико могао физички завапимо Вука због велике су један пас месождера. Тврдњу да је људски исцијепати канал а камоли мали дечаци Историјски пропуст могао сместити такву животињу је очигледно није истина јер им сигурно многи од вас ће читајући овај споразум. У ствари, ако су за сведоке тужбе овако прве руке ја би сигурно имају разлог за забринутост и показати дечака на недостатке у његову логику, али је могао бити само доношење такве тврдње да добије пажњу и из било ког разлога за такво понашање и осудити као сигуран сам многи од вас ће се на њ намрштити такође. Иначе ја се не сме одступити, иако та потраживања разбјеснети дубоко ме И уон'т лет тхис схоу Шта више него ЈА мај имати већ урадили све до сада тако било како прича иде овако .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погрешити ......... шта?
|
| |||
| |||
| његове кратке приче написао Са срдачном поздравим ![]() Мислим да је његова више породични тип оригинал |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| то ме подсећа на песму
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која чудна тхреад
|
| |||
| |||
| Можда Цеуы желео да видим колико смилеыс могао добити у једној тхреад хахаЦГ
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
|
| |||
| |||
| Ја још увек ценимо ваше постове цеуы
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| И бит ће постављање следећег очаравајући део ове приче вечерас |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Умммм Чини ми се тешко дешифрирати .... Неки параграфи би можда и неким краћим реченицама ...