![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
merhaba tüm Önce bu bebek savaş hayatımın olarak bilinen unfolded var son olaylar, sizi bilgilendirmek için bu kısa öykü yazıyorum mekanik bir teori ile tanıştırabilir nasıl mantık ama emin değilim olduğunu biliyorum gidiyordu tam uygun / benim olası mutagenic bilgiye pozlama hazır. i bir kurt ağladı küçük çocuk hikaye anlatarak, inanıyorum gerçeği daha fikir olarak fiziksel bir kurt büyük boyutları nedeniyle ağlamaya verebilecek kimse hava emin pm nedeniyle pazarlık bu roman fizibilite başlayacak olan etobur hayvan bir köpek. İddia bu insan kanalı yalnız küçük çocuklar gözyaşı let-kanalı böyle bir hayvan alabilecek gözyaşı açıkça IM birçok emin katılıyorum bu okuma olarak doğru değil. Aslında ben şahit bu ilk elden sevdiğim bir iddia kesinlikle endişe için bir neden olur ve çocuk kendi mantığı içinde kusurları göstermek olduğunu, ancak o olabilir sadece ne nedenle ve bu tür davranışları i önem kazanmak için böyle bir iddia yaparken olma mahkum i senin üzerinde de sinir bir çok pm olarak. Neyse ben bile bu iddiaları bu göstermek ayrıca daha Zaten bu yüzden bu noktaya kadar bu zaten hikayenin yaptım bu ............. gibi gidiyor izin vermiyor derinden beni kızdırmak sapmak gerekir
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
......... Hata ne?
|
|
|
|||
|
|||
|
onun kısa bir hikaye sizinkiyle gerçekten yazılı
![]() Ben onun bir aile adamı betiğin daha düşünüyorum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bu şarkıyı bana hatırlatıyor
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne garip bir iplik
|
|
|
|||
|
|||
|
Belki Cewy görmek istedim kaç
suratlar o, iplik haha olarak alabilirsinizCG
|
|||
|
|||
|
Hala cewy Gönderileriniz için teşekkür ederiz
|
|||
|
|||
|
Bu büyüleyici hikayesi bu gece bir sonraki bölümü ilanıyla olacaktır
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ummmm Bunu biraz .... çözmek zor bulmak Bazı paragraf ve belki de bazı kısa cümleler yardımcı olacağını ...