![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім пишу цю коротку статтю інформувати вас про останні події, які розгорнулися в дитячому битви відомий як моє життя, на перший я збираюся познайомити вас з теорією механічного знаю, як логіка, але я не впевнений, ви повністю підходящим / готовий до дії мої можливі мутагенні знань. Я почну з того кажу вам історію про маленького хлопчика, який плакав вовк, я вважаю, що можливості цього роману є оборотним у зв'язку з тим, ніж я, а впевнені в будь-яку погоду могли фізично Cry Wolf-за її великого розміру будуть Собачі хижака. Стверджують, що людський слізний протока не кажучи вже про невеликий хлопчики слізний протока вміщував таке тварина, очевидно, не так як їм впевнений, що багато хто з вас читав це погодиться. У самому справі, якщо б я був свідком, як претензії цієї першої сторони я б, звичайно, причини для занепокоєння, і показати хлопчику недоліки в його логіці, проте він може бути тільки прийняття таких претензій до посилення уваги до тієї чи іншої причини, і така поведінка я засудити, як я впевнений, що багато хто з вас обернеться проти його також. У всякому разі я не повинен відволікатися, навіть якщо ці претензії роздратувати мене глибоко я не дозволю цього шоу Крім того, ніж я, можливо, вже зробили це аж до цього моменту Так ось історія звучить так .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err ......... Що?
|
| |||
| |||
| свою розповідь написаний ваш покірний слуга ![]() Я думаю, його більш сценарію хлопець сім'ї |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нагадує мені цю пісню
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що дивно Thread
|
| |||
| |||
| Може бути, Cewy хотів побачити, як багато посмішки він міг отримати в одному потоці HahaCG
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
|
| |||
| |||
| Я до сих пір ціную вашу посаду cewy
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Буду розміщення наступній частині цієї захоплюючої історії Tonight |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Умммм Я вважаю, це трохи важко розібратися .... Деякі пункти будуть допомагати і, можливо, деякі більш короткий термін покарання ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадкові спливаючі вікна | ct122592 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 10 квітня 2009 12:05 |
| Випадкові перезавантаження ... | Axegrinder | Операційні системи Windows | 5 | 14 лютого 2008 08:21 |
| Випадкові Перезавантажуємо (прохання допомогти) | zaze | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 січня 2008 13:08 |
| Випадкові Зупини | tuxedoman7 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 січня 2008 19:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |