![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je malo teško čitati, ali hes got točku kako bi mogao malo dječak crya vuka?
| |||
| |||
| Ja zavapimo mars barovima. |
|
| |||
| |||
| mabye jedete previše tako theres no boravak u vašem želucu pa odu i do vaše oči i onda samo izaći |
|
| |||
| |||
| Da i možda dječak jeli mnogim wolfs? |
|
| |||
| |||
mabye |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možda vaš knowlage ljudske biologije je zanemariv
| |||
| |||
| yup shure je |
|
| |||
| |||
| Misli li mislili zanemarive. I dont zanemarivi nešto za napraviti sa zapostavljanja i matematika? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Mislim da je vaš pokušavate koristiti previše velik i fancy riječima u svoju priču. Rezultat je da se stvarno imaju smisla ...
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Random pop-up prozora | ct122592 | Virus, Spyware i sigurnost | 21 | 10. travanj 2009 12:05 |
| Random ponovno podizanje sustava ... | Axegrinder | Windows Operating Systems | 5 | 14. veljača 2008 08:21 |
| Random restartuje (molim pomoć) | zaze | General Hardware Chat | 1 | 21 siječanj 2008 13:08 |
| Random Shutdowns | tuxedoman7 | General Hardware Chat | 4 | 3. siječanj 2008 19:39 |
| Thread Tools | |
| |