по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Запази в Интернет, тя няма да Остани Свободно Както Нейната

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 април 2009 г., 02:22
Член Група

Default Запази в Интернет, тя няма да Остани Свободно Както Нейната

www.dontstayvirgin.movielol.org

като фен на Athene, аз непрекъснато се актуализира с нетно неутралитет, но много от тях все още DONT знам за него така че по негова YouTube и нетната неутралитет гледате видеоклипове

YouTube съгласно = athenewins

нето неутралитет е свободата да отидем на всеки сайт по всяко време и без цената на някои ISP като девица искаме да направим така, някои сайтове с безплатни ри най-U плащате. Така в интернет ще бъдат по-големи като companys ще плати на ISP да бъдат свободни, така те ще получат високи удари ри такива, но малко .. уебсайтовете, които ги плати 4
Old 15 април 2009 г., 02:26
Член Група

Въпреки, че сайта предлага секс, тя го прави за да получат подкрепа, само безумните ще Повярвай и се полагаха.

Таня също спечели най-секси жени на youtubas U съгласни, че е по-скоро поразително

http://ipower.ning.com е основната общност да спаси нетните
Old 15 април 2009 г., 08:32
Номер на групата

Тя определено е hotty.

Чух вчера по радиото, че AT & T се прави нещо подобно. Вие получавате безплатен уеб машина, ако се регистрирате за 2 години на Интернет услуги, но има и сайтове, вие не можете да отидете на ........ Skipe за една.
Old 15 април 2009 г., 11:15
Член Група

Най-UK ISP направя това, но аз мисля, Ур позволено да отиде на всичко
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc