менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Зберегти Інтернету, не буде Stay Free як і його

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 квітня 2009, 02:22
Член групи

Default Зберегти Інтернету, не буде Stay Free як і його

www.dontstayvirgin.movielol.org

як прихильник Афіна, я оновлюватися з чистого нейтралітету, але багато хто до цих пір не знаю про це, щоб продовжувати свою юність і дивитися відео чистого нейтралітету

YouTube ACC = AtheneWins

чистого нейтралітету є свобода піти на будь-який сайт в будь-який час без вартості Деякі провайдери, такі як Virgin хочемо зробити так, деякі сайти R Free й найбільш U платити. Таким чином, Інтернет буде більш великих фірм, як буде платити провайдеру, щоб бути вільними, щоб вони отримують високі Hit й такі, але мало .. веб-сайти, які платять їм 4
Old 15 квітня 2009, 02:26
Член групи

хоча веб-сайт пропонує секс, вона робить це, щоб отримати підтримку, тільки дурні б вірити отримати заклали U.

Тан також отримав найсексуальніші жінки на U youtubas згодні вона досить яскравий

http://ipower.ning.com є основним співтовариство, щоб зберегти чистий
Old 15 квітня 2009, 08:32
Донор групи

Вона, безумовно, є грілка.

Чув вчора по радіо, що AT & T робить щось подібне. Ви отримаєте безкоштовний веб машину, якщо ви зареєструєтеся протягом 2 років доступ до Інтернету, але є сайти, які ви не можете йти на ........ Skipe за одного.
Old 15 квітня 2009, 11:15
Член групи

Найбільш UK ISP зробити це, але я думаю, ур дозволили піти на все
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.