![]() |
|
| |||
| |||
| היי חברה, היום בעבודה עם colleage שלי עשה של 'מעניין' הצעה: הייתי לכתוב בשפה האנגלית ספרים אלקטרוניים, כלומר לשנות הישנה אלה ( "אין זכות להעתיק את כל בעיות", הוא אמר), או להדביק לתוך אתר האינטרנט מידע חדשים, תחת שלי authorship, בנושא שיווק באינטרנט הוא היה מוכר להם ואנחנו מעוניין להיות עשיר, אבל אם לא מספיק נוזלי כדי לסגור את העבודה שלנו. ![]() הוא מצפה את ההחלטה ביום שני - גם F. .. הוא ![]() כמה חבר 'ה, הוא 42, והוא כנראה באמת חושב שהוא יכול לקבל עשיר או משהו, אז הוא טיפש כמו שהוא נשמע או שהוא מנסה להגדיר אותי, לרמות אותי? האם מישהו מכם כמה זה הונאה של הספר האלקטרוני (כיצד להרוויח כסף באינטרנט) העסקים? A 100% הונאה או מלא לחלוטין הונאה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תן לי לשים את זה ככה: אם הייתי מרוויח המון להיות מקוון למה אני כותב על ebook ו למכור את יחידת רעיונות כמה דולרים?
לא הייתי צריך את תוספת כסף והייתי פשוט להיות יותר ביצירת תחרות עצמי. הם מכילים כל מידע שימושי, אבל זה כלום, כי לא ניתן למצוא באופן מקוון חינם וכל שיטות להרוויח כסף ועוד Offline דורשים זמן, המוח ומאמץ. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לקרוא חלק מהקישורים כאן ..... זה יהיה לך קצת להאיר
| |||
| |||
| אם אתה רוצה להרוויח כסף באופן מקוון בקר forums.digitalpoint.com זהו פורום מנהל האתר הגדול ביותר בעולם, הרבה לקרוא, טובות, רעות. אני יודע כי Webmasters Make $ 100,000 'sa שנה, אבל הם עובדים קשה ו ו חכם היה עושה את זה שנים. |
|
| |||
| |||
| תודה כל כך רחוק |