Computer Juice  

Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 червня 2008, 10:47
Sandra's Avatar
Член групи

Sandra is on a distinguished road
Default Продаж книги

Привіт хлопці,
Сьогодні на роботі colleage мій зробив 'цікавий' Пропозиція: Я хотів написати книгу англійська мова, тобто переглянути стару ( "немає авторських прав на всіх проблем", сказав він), або вставте сайті інформацію в нові, під моїм авторство, про інтернет-маркетингу він буде продавати їх, і ми б стати якщо не багатим, але рідина достатньо, щоб кинути свою роботу.
Він чекає свого рішення в понеділок - також F. .. їм
Деякі хлопці, він 42, і він, ймовірно, дійсно думає, що він міг отримати багаті чи що-то, так, він так дурний, як він звучить, або він намагається мене підставити, обдурити мене?

Хто-небудь з вас, скільки це афера E-Book (як заробляти гроші в Інтернеті) бізнесу?
100% афера або повністю повністю афера?
Reply With Quote
Old 27 червня 2008, 11:15
Hybr!d's Avatar
Адміністратор групи

Повідомлення: 9947
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute
Default Продаж книги

Дозвольте мені сказати так: якщо б я б заробити навантажень онлайн, чому б мені написати книгу і продавати свої ідеї ремонту за кілька баксів?

Я б не потрібні додаткові гроші, і я б просто створює конкуренцію для себе.

Всі вони містять корисну інформацію, але це нічого, що не може знайти в Інтернеті безкоштовний, і всі способи заробляння грошей на і в автономному режимі буде потрібен час, мізки і зусилля.

Остання редакція Hybr! D; 27 червня 2008 на 11:17.
Reply With Quote
Old 27 червня 2008, 12:18
philthomas's Avatar
Донор групи

Повідомлення: 2857
philthomas will become famous soon enoughphilthomas will become famous soon enoughphilthomas will become famous soon enoughphilthomas will become famous soon enoughphilthomas will become famous soon enoughphilthomas will become famous soon enough
Default Продаж книги

Have читав деякі посилання тут ..... воно буде просвітити вас мало
Reply With Quote
Old 27 червня 2008, 12:23
Hybr!d's Avatar
Адміністратор групи

Повідомлення: 9947
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute
Default Продаж книги

Якщо Ви хочете заробляти гроші в Інтернеті forums.digitalpoint.com візитом

Це найбільший у світі форум для веб-майстрів, багато читати, деякі хороші, деякі погані.

Я знаю, що робити вебмайстрам $ 100000 'SA місяць, проте вони працюють і розумні і робили його років.
Reply With Quote
Old 27 червня 2008, 12:30
Sandra's Avatar
Член групи

Sandra is on a distinguished road
Default Продаж книги

Завдяки всіх до цих пір
Reply With Quote
Reply

Різьба Інструменти

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На
Refbacks є Поза

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Часовий пояс GMT -7. Поточний час 14:47.