![]() |
|
| ||||
| ||||
| Привіт хлопці, Сьогодні на роботі colleage мій зробив 'цікавий' Пропозиція: Я хотів написати книгу англійська мова, тобто переглянути стару ( "немає авторських прав на всіх проблем", сказав він), або вставте сайті інформацію в нові, під моїм авторство, про інтернет-маркетингу він буде продавати їх, і ми б стати якщо не багатим, але рідина достатньо, щоб кинути свою роботу. ![]() Він чекає свого рішення в понеділок - також F. .. їм ![]() Деякі хлопці, він 42, і він, ймовірно, дійсно думає, що він міг отримати багаті чи що-то, так, він так дурний, як він звучить, або він намагається мене підставити, обдурити мене? Хто-небудь з вас, скільки це афера E-Book (як заробляти гроші в Інтернеті) бізнесу? 100% афера або повністю повністю афера? |
|
| ||||
| ||||
| Дозвольте мені сказати так: якщо б я б заробити навантажень онлайн, чому б мені написати книгу і продавати свої ідеї ремонту за кілька баксів? Я б не потрібні додаткові гроші, і я б просто створює конкуренцію для себе. Всі вони містять корисну інформацію, але це нічого, що не може знайти в Інтернеті безкоштовний, і всі способи заробляння грошей на і в автономному режимі буде потрібен час, мізки і зусилля. Остання редакція Hybr! D; 27 червня 2008 на 11:17. |
|
| ||||
| ||||
| Якщо Ви хочете заробляти гроші в Інтернеті forums.digitalpoint.com візитом Це найбільший у світі форум для веб-майстрів, багато читати, деякі хороші, деякі погані. Я знаю, що робити вебмайстрам $ 100000 'SA місяць, проте вони працюють і розумні і робили його років. |
|
| ||||
| ||||
| Завдяки всіх до цих пір |
![]() |
| Різьба Інструменти | |
| |