μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Μετοχές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Μαρτίου, 2008, 16:00
Μέλος Ομάδα

Default Μετοχές

Με ενδιαφέρει το παρόν για την αγορά ορισμένων μετοχών. Έχω ακούσει ότι η βιομηχανία της τεχνολογίας είναι μια επικίνδυνη βιομηχανία να αγοράσουν σε αλλά εξακολουθώ να θέλω να αγοράσει κάποια ούτως ή άλλως. Do you guys ξέρετε πού μπορώ να αποκτήσει μετοχές από την πραγματικότητα; Σκεφτόμουν κατά το πρότυπο της Apple αν δεν παιδιά μπορεί να συστήσει οποιαδήποτε άλλη μετοχές;;;
Ευχαριστώ
Old 26 Μαρτίου, 2008, 15:42
Malware Group

Default Μετοχές

Θα πρέπει να αγοράσουν μετοχές μέσω ενός μεσίτη ή μια τράπεζα. Θα ήθελα να κάνω μία μεγάλη έρευνα για πρώτη φορά πριν άλματα in. Εναλλακτικά, μπορείτε να με μονάδες σε μια μονάδα Trust που επενδύει ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας - με αυτόν τον τρόπο να εξαπλωθεί ο κίνδυνος, αντί να αγοράζουν σε μία μόνο εταιρεία.

Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
Μνήμες:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Κάρτα γραφικών (ες):
GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320GB
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Ψύξη:
Διάφορα Antec + Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ες):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.