az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Payları

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 16:00 25
Üye Grubu

Default Payları

Şu anda bazı hisselerini satın almak istiyorum. Ben teknoloji sektörü riskli bir sanayi içine almak için ama hala bazı zaten satın almak istiyorum olduğunu duydum. Do you guys nerede aslında dan hisse satın biliyor? Sürece siz başka bir hisse tavsiye edebilir ben Apple çizgisinde düşünüyordum??
Teşekkürler
Old 26 Mart 2008, 15:42
Kötü Amaçlı Yazılım Grubu

Default Payları

Bir komisyoncu veya bir banka aracılığıyla hisse almak gerekir. Ben in Alternatif bir Birim Güven özellikle teknoloji sektöründe yatırım - Sen değil, sadece bir şirket haline satın alma dışında herhangi bir riski yaymak bu şekilde birimleri, sen-ebil tarafından atlama önce araştırma büyük bir ilk yapardı.

Benim Sistemi: Tüm benimki ...

İşlemci (ler):
C2D E6750 2.66Ghz
Anakart:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM hafıza:
2 x 1GB korsan DDR2 XMS2 PC26400
Grafik Kartı (ler):
GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Creative X-Fi
Sabit Disk (ler):
Maxtor 320GB
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
ANTEC 900 / antec TruPower Trio 650
Soğutma:
Çeşitli antec + Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ASUS Yönlendirici / VirginMedia
Monitör (ler):
LGL226WQ 22 "Widescreen
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro SP3
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından