менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Акції

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 березня 2008, 16:00
Член групи

Default Акції

В даний час я зацікавлений в покупці частини акцій. Я чув, що розвиток технології є ризикованим промисловості скуповувати, але я все одно хочу придбати деякі все одно. Ви хлопці знають, де я можу реально придбати акції від? Я думав за аналогією з Apple, якщо ви, хлопці, може рекомендувати будь-які інші акції??
Спасибо
Old 26 березня 2008, 15:42
Група шкідливих програм

Default Акції

Вам доведеться купувати акції через брокера або в банку. Я хотів би зробити чимало досліджень, перш ніж стрибати дюйма Крім того, можна частинами в цільової групи, які конкретно вкладає кошти в сектор інформаційних технологій - таким чином ви поширенню будь-який ризик, замість того щоб купити в одній компанії.

Моя система: Це все моє ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Материнська плата:
Gigabyte P35C-DS3R
ОЗУ:
2 X 1GB Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Графічна карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Жорсткий диск (и):
Maxtor 320Gb
Оптичний привід (и):
Pioneer DVD-RW
Діло / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Охолодження:
Різні Antec + Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
Маршрутизатор ASUS / VirginMedia
Монітор (и):
LGL226WQ 22-дюймові
Операційна система (и):
XP Pro SP3
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.