![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsme měli Sky + pro 1. pár týdnů, co byla v pořádku, pak se to začalo mrazu, nic nového tam jsme, že se starým obloze okně, a tak občas bychom vytáhněte Plug a počkejte pár minut, a všichni se dobře, ale když jsme měli nové Sky + po několika týdnech je v pořádku, je zmrazila, takže jsme vytáhli zástrčku a nic, takže se jim stalo, a dal nám novou krabici, 3 dny šel a stejné věc zmrazila a nechtěli přijít o tak, až přišli znovu, a jiné Nový box, 3 dny později, totéž i další nové pole, takže 3 asi 10 dní, nakonec se ptá, živí své pracovní VUT, Theres vždy VUT , asi po 4 měsících jeho znovu, za 2 dny a tak to jde do Ukotvit režimu, ale to čas, kdy jsme vytáhněte zástrčku je to vrátit, ale jeho krvavá Pest, prosím, pomoci by se vděčně přijali, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochybuji, existuje mnoho, ale můžete volat do nebe.
| |||
| |||
| Ahoj Dave Ovšem to je závěr, že jsem přišel, díky Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná nastal čas pro další nové krabice zdvořilostní z nebe ![]() Ať se vám jeden z nových Thompson z nich, znamenalo, že jsou velmi dobré.
|
| |||
| |||
| Ahoj Serverguy mnoho Díky, jsem se zkusit to. |