![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν είχαμε Sky + για το 1ο λίγες εβδομάδες κάθε πράγμα ήταν εντάξει, τότε θα ξεκινήσει τη δέσμευση, δεν είναι τίποτα καινούργιο γιατί είχαμε ότι με την παλιά θέση του ουρανού, και έτσι κάθε τόσο θα τραβάτε την πρίζα και περιμένετε μερικά λεπτά, και όλα ήταν καλά, αλλά όταν είχαμε την νέα Sky + μετά από μερικές εβδομάδες είναι εντάξει, ότι πάγωσε, οπότε τράβηξε το βύσμα και Τίποτα δεν, ώστε μέχρι που ήρθε και μας έδωσε μια νέα θέση, 3 ημέρες και πήγε με το ίδιο πράγμα πάγωσε και δεν θα επανέλθω μετά, ώστε μέχρι ήρθαν και πάλι, και άλλο τη Νέα θέση, 3 ημέρες αργότερα, το ίδιο πράγμα και σε ένα νέο πλαίσιο, έτσι 3 σε περίπου 10 ημέρες, Τέλος διερωτάται ζωντανή την ομάδα εργασίας, αλλά, Theres πάντα ένα αλλά , μετά από περίπου 4 μήνες άρχισε την εκ νέου, κάθε 2 ημέρες ή και ούτω καθ 'στο Freeze λειτουργία, αλλά αυτή τη φορά όταν τραβάτε το βύσμα που κάνουμε για να επανέλθουμε, όμως, τη μια αιματηρή Pest, Σας παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτο, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε κλήση αλλά ουρανό.
| |||
| |||
| Hi Dave, Yea thats το συμπέρασμα ότι έχω έρθει σε Χάρη Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως ήρθε η ώρα για ένα νέο πλαίσιο ευγένεια του ουρανού ![]() Πιάστε τους για να σας δώσει ένα από τα νέα αυτά Thompson, να είναι πολύ καλή.
|
| |||
| |||
| Serverguy Γεια σας, ευχαριστώ πολύ, ότι θα προσπαθήσω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορεί κάτι τύπου σε απάντηση νήμα πλαίσια κειμένου; | serverguy | Κοινότητας Νέα & Chat | 16 | 10 Απρ 2008 16:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |