![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai mes turėjome dangus + už 1-ojo kelias savaites viskas, kas buvo gerai, tada ji pradėjo įšaldymas, nieko naujo ten, pas mus buvo, kad su senais dangaus langelyje, ir taip kas taip dažnai mes pull the plug ir palaukti keletą minučių, ir viskas buvo gerai, bet kai mes turėjome New Sky + po kelių savaičių buvo gerai, ji užšaldė, tad ištraukti kištuką ir nieko, taigi iki jų atėjo ir suteikė mums naują langelį, 3 dienas ėjo ir pats dalykas, užšaldė ir neturėtų grįžti dėl, kad iki rytojaus dar ir dar vieną naują langelį, 3 dienom vėliau, tą patį ir dar vienas naujas langelis, kad 3 iš maždaug 10 dienų, galiausiai stebuklų gyvas jo darbo, bet Theres visada BET , maždaug po 4 mėnesių jos vėl pradėjo, kas 2 dienas ar, kad ji eina į Šaldymo būdas, bet šį kartą, kai mes pull the plug tai padaryti vėl, tačiau ši jo Bloody Pest Prašome bet kokią pagalbą būtų Dėkojame gavo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš abejoju, tai dar galite padaryti, bet skambinti dangaus.
| |||
| |||
| Hi Dave, n thats išvadą, kad aš atėjau, ačiū Matė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal atėjo laikas dar vieną naują laukelį mandagumo Sky ![]() Gauti jiems duoti jums vieną naują Thompson tie, kurie turėjo būti labai geras.
|
| |||
| |||
| Hi Serverguy, many thanks, I try that. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can't tipo nieko atsakyti į pokalbio teksto laukelių? | serverguy | Community News & Chat | 16 | Balandis 10, 2008 16:46 |
| Temos įrankiai | |
| |