![]() |
|
| |||
| |||
| Kad mums bija Sky + par 1. pāris nedēļas ik lieta bija labi, tad tas sākās iesaldēšanu, nekas jauns tur, mums bija, ka ar veco debesīm ailē, un tā ik pa laikam mēs pull Plug and pagaidiet dažas min, un viss bija labi, bet, kad mums bija jauns Sky + pēc pāris nedēļām ir labi, ka iesaldēja, lai mēs velk plug and Nekas, tāpēc pat tie atvesti, un deva mums jaunu kastē, 3 dienas ejot, un pats lieta iesaldēja un tas nenāk atpakaļ, tāpēc pat tie nāca atkal, un vēl viena jauna kaste, 3 dienas vēlāk, tas pats, un vēl vienu jaunu lodziņu, tādā veidā 3 aptuveni 10 dienas, visbeidzot jautā dzīvs tās darba, bet, theres vienmēr, BET Pēc apmēram 4 Months tās atkal sāka ik pēc 2 dienām, vai arī tā tajā tiek Freeze režīms, bet šoreiz, kad mēs velciet kontaktdakšu to darīt nāk atpakaļ, bet tā Bloody Pest, lūdzu any help būtu pateicību Saņemts, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es šaubos, ka daudz ko var izdarīt, bet ir nepieciešama debesis.
| |||
| |||
| Hi Dave, Yea thats secinājumu, ka man ir pienācis, Thanks Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt ir pienācis laiks par vēl vienu jaunu lodziņu pieklājīgi Sky ![]() Panākt, lai sniegtu Jums vienu no jaunā Thompson tiem, kas paredzēta ļoti laba.
|
| |||
| |||
| Hi Serverguy, liels paldies, es centīšos to. |
![]() |
|
| Bookmarks |