![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď sme mali Sky + pre 1. pár týždňov, čo bola v poriadku, potom sa to začalo mrazu, nič nové tam sme, že so starým oblohe okne, a tak občas by sme vytiahnite Plug a počkajte pár minút, a všetci sa dobre, ale keď sme mali nové Sky + po niekoľkých týždňoch je v poriadku, je zmrazila, takže sme vytiahli zástrčku a nič, takže sa im stalo, a dal nám novú krabici, 3 dni šel a rovnaké vec zmrazila a nechceli prísť o tak, až prišli znovu, a iné Nový box, 3 dni neskôr, to isté aj ďalšie nové pole, takže 3 asi 10 dní, nakoniec sa pýta, živia svoje pracovné VUT, Theres vždy VUT , asi po 4 mesiacoch jeho znovu, za 2 dni a tak to ide do Ukotviť režimu, ale to čas, kedy sme vytiahnite zástrčku je to vrátiť, ale jeho krvavá Pest, prosím, pomoci by sa vďačne prijali, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochybuji, existuje veľa, ale môžete volať do neba.
| |||
| |||
| Ahoj Dave Ovšem to je záver, že som prišiel, vďaka Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno nastal čas na ďalšie nové krabice zdvorilostné z neba ![]() Nech sa vám jeden z nových Thompson z nich, znamenalo, že sú veľmi dobré.
|
| |||
| |||
| Ahoj Serverguy veľa Vďaka, som sa skúsiť to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno typ čokoľvek v odpovedi na vlákno text krabice? | serverguy | Spoločenstva Novinky a chat | 16 | 10 apríla 2008 16:46 |
| Thread Tools | |
| |