![]() |
|
| |||
| |||
| Biz Sky vardı + 1. birkaç hafta her şey tamam oldu, daha sonra donma başladı, hiçbir şey yeni, o eski gökyüzü kutusu, ve bu yüzden sık sık bu Eklentisi çekin ve birkaç dakika bekleyin vardı ve her şey iyi, ama biz yeni Sky vardı + sonra olma yolunda bir kaç hafta, bu dondurdu, bu nedenle, bu kadar da geldi ve bize yeni bir kutu verdim, 3 gün aynı ve gitti fiş ve hiçbir şey çekti şey dondu ve hadi değildir, çok tekrar ve yeni bir kutu, 3 gün sonra geldi, yaklaşık 10 gün içinde Son olarak da Çalışma ANCAK, Theres daima ANCAK hayatta mucizeler aynı şey ve yeni bir kutu, yani 3, sonra yaklaşık 4 Ay ve yeniden, her 2 gün ya da bu nedenle Kımıldama modu gider, ama bu defa görüyoruz, ama geri gel yapmak fişi çekin ve bir Kanlı Pest, herhangi bir yardım Lütfen başladı gratefully Alınan olacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oraya kadar yapabilirsiniz ama gökyüzünde arama şüpheliyim.
| |||
| |||
| Merhaba Dave Evet sonuç benim için teşekkür Mate gelen şu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belki Sky yeni kutusu nezaket zamanı ![]() Yakalayın çok iyi olmak için yeni Thompson olanlar bir, ifade vermek için.
|
| |||
| |||
| Merhaba Serverguy, çok teşekkürler, ben denemek olacaktır bu. |
![]() |
|
| Bookmarks |