![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли ми Sky + для 1-го кілька тижнів все було нормально, то вона почала замерзання, нічого нового там, у нас було, що за старого підлозі небо, і так кожен так часто ми б вилку і почекати кілька хвилин, і все було добре, але коли в нас була нова Sky + після декількох тижнів перебування в порядку, вона застигла, так що ми перекрив кисень і ніщо, так до вони прийшли і дали нам нові вікна, 3 днів минуло й те саме Froze річ і не повернеться, так що до вони прийшли знову, і інше поле Нова, 3 дні по тому те ж саме, і поле Інший новий, так 3 до 10 днів, нарешті чудеса жив свою роботу, але, Theres завжди АЛЕ , приблизно через 4 місяців її знову, кожні 2 дні, або так вона йде в режимі мораторію, але на цей раз, коли ми вилку вона все ж таки повернуться, але свою Bloody Пешт, будь ласка, будь-яка допомога будуть з вдячністю прийняті, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сумніваюся, є багато ви можете зробити, але називають небо.
| |||
| |||
| Привіт Дейв "Так Thats до висновку, що я прийшла в себе, завдяки Мате |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, настав час для ще однієї нової ввічливості коробку Sky ![]() Попросіть їх дати вам один з нових Томпсон, означало бути дуже гарним.
|
| |||
| |||
| Привіт Serverguy, дуже дякую, я постараюсь це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Можете не вводьте нічого у відповідь на коробках потоку тексту? | serverguy | Community News & чат | 16 | 10 квітня 2008 16:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |