![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей момчета просто се върна от Snowdon! Беше прекрасно 5 / 6 часа шофиране, глупако планините Както и просто исках да споделя моя победа над пик, бидейки извън кардио мъж и почти припаднал от изтощение, но аз имам предвид под връх в 2 часа, неговото грубо 1080M високо и 5 мили всеки път Im сега blistered и всеизгарянето (прилича Im облечен с жилетка от разстояние LOL) Беше ми nans 80-та и 60-тата годишнина баби и дядовци, за да ги срещна там за изненада на всички в семейството ![]() Пропуснати много?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре направено Дейви. Знаете, че аз преди няколко години, като част от 6 върхове предизвикателство. Почти ме съсипа. Има някои снимки хубаво, така че всичко беше добре.
|
| |||
| |||
| прекрасен! имаше доста хора там правиш пик предизвикателство, ще организира себе си в нея през следващата година или така
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Е, приготви се за това, че не спи! 1200 мили на шофиране, 50 мили от ходене в Англия, Шотландия, остров Ман, Северна и Южна Ирландия. Всички в 72 часа.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Звучи страхотно. |