![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου ρε παιδιά μόλις πήρε πίσω από Snowdon! ήταν μια υπέροχη 5 / 6 ώρες οδήγησης, ηλίθια βουνά anyways Ηθελα να μοιραστώ μου νίκη επί της κορυφής, που είναι ο άνθρωπος που δεν cardio i σχεδόν κατέρρευσε από την εξάντληση, αλλά έχω να την κορυφή σε κάτω από 2 ώρες, περίπου 1080M την υψηλή και 5 μίλια κάθε τρόπο im blistered και τώρα καίγονται (μοιάζει im φοράει ένα γιλέκο από απόσταση lol) μου ήταν nans 80η και 60η επέτειο παππούδες τόσο αυτούς που συναντήσαμε εκεί για μια έκπληξη, όλες οι οικογενειακές ![]() Αναπάντητες πολύ;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όμορφα γίνεται Davey. Μήπως ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια, στο πλαίσιο του 6 κορυφές πρόκληση. Σχεδόν μου καταστράφηκε. Έχεις κάποια ωραία πλάνα και αν ήταν όλα τόσο καλά.
|
| |||
| |||
| φοβερός! υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί να κάνουν τη μέγιστη πρόκληση, θα φροντίσει ο ίδιος ή το επόμενο έτος, προκειμένου
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ετοιμαστείτε για να μην κοιμούνται! 1.200 μιλίων από την οδήγηση, 50 μίλια από το περπάτημα στην Αγγλία, τη Σκωτία, Isle of Man, Βόρεια και Νότια Ιρλανδία. Όλα σε 72 ώρες.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| awesome ήχους. |