![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej momački pravedan je dobio leđa from Snowdon! bio je lijep 5 / 6 sata vožnje, glupa planina anyways pravedan ištanje to udio moj pobjedu nad vrhom, kao čovjek i ne kardio skoro srušila od umora, ali ja je dobio na vrh ispod 2 sata, grubo 1080M svojim visokim i 5 milja svaki put im sada blistered i palili (izgleda im nošenje prsluka iz daljine lol) je bio moj djed i baka nans 80. i 60. godišnjice tako smo se upoznali ih tamo iznenađenje, sve obitelji ![]() Propułteni puno?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lijepo učinili Davey. Da li ga ja prije nekoliko godina u sklopu 6 vrhova izazov. Gotovo sruąene mene. Imaš nekih lijepih snimaka, tako da je ipak sve dobro.
|
| |||
| |||
| strašan! bilo je puno ljudi tamo radiš vrha izazov, organizirati će ga se u slijedeću godinu ili tako
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Pa ne budite spremni za spavanje! 1200 milja vožnje, 50 milja hodanje u Engleskoj, Škotskoj, Isle of Man, Sjeverna i Južna Irska. Sve u 72 sata.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome zvuci. |