![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé srácok most kaptam vissza Snowdon! volt egy szép 5 / 6 óra kocsival, ostoba hegyekben Egyébként csak azt akartam, hogy megosszák az én győzelmet a csúcs, hogy nem szív ember majdnem összeomlott kimerítésének De a csúcs 2 óra alatt, annak durván 1080M magas és 5 mérföldes minden út im most hólyagos és felgyújtották (külleme im viselt mellény távolságból lol) NANS volt a 80. és a nagyszülők 60. évfordulóját, így találkoztam velük ott a meglepetés, a család ![]() Kimaradt sok?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyszerû volt Davey. Tettem magamnak egy pár éve mint a 6-csúcsok kihívás. Majdnem tönkrement nekem. Van pár szép lövés volt, de úgy, hogy minden jó.
|
| |||
| |||
| döbbenetes! volt egy csomó ember nem csinál a csúcs kihívásra fog intézni magamnak a következő évre, vagy ha
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Hát készülj az nem alszik! 1200 mérföld vezetői, 50 mérföldre a gyaloglás Anglia, Skócia, Man-sziget, Észak-és Dél-Írország. Mind a 72 órát.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| sounds awesome. |