![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה יש רק חזרה מבית Snowdon! היה נחמד 5 / 6 שעות נסיעה, הרי טיפש בכל מקרה רק רציתי לשתף את הניצחון על מצחה, cardio לא להיות בן אדם אני כמעט התמוטטו של אפיסת כוחות, אבל אני צריך את השיא ב תחת 2 שעות, בערך 1080M שלה גבוהה 5 מייל ואת כל הדרך IM עכשיו blistered ו צרוב (נראה כמו IM לובש גופיה ממרחק LOL) היה לי את סבא וסבתא nans 80 ו 60 יום השנה, כך נפגשנו אותם שם הפתעה, כל המשפחה ![]() הפסידו הרבה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יפה עשית Davey. עשה את זה לעצמי לפני מספר שנים במסגרת של 6 peaks אתגר. כמעט הורסת אותי. יש לך כמה יריות נחמד למרות שזה היה כל כך טוב.
|
| |||
| |||
| עצום! היו שם הרבה אנשים עושים שם את שיא האתגר, זה הולך לסדר את עצמי בשנה הבאה או כך
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| ובכן להתכונן לא לישון! 1200 קילומטרים של נסיעה, 50 קילומטרים של הליכה באנגליה, סקוטלנד, האי מאן, צפון אירלנד והדרומיים. הכל ב 72 שעות.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| נשמע מדהים. |