![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey guys tik grįžo iš Snowdon! buvo puikus 5 / 6 valandos kelio automobiliu, kvailas kalnai Anyways tiesiog norėjau pasidalinti su jumis savo pergalės viršūnę, yra ne širdies žmogus man beveik sužlugo išnaudojimo, bet aš į aukščiausią tašką po 2 valandas, jo grubiai 1080M didelis ir 5 mylių į vieną pusę im dabar pūslėtas ir sudegino (atrodo jiems nešioti nuo atstumo lol liemenė) buvo mano Nans 80. ir seneliai 60-osioms todėl mes patenkinti juos ten siurprizas, visa šeima ![]() Praleisti daug?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gražiai padaryta Davey. Ar jis pats prieš keletą metų, kaip dalis 6 vynai iššūkis. Beveik sugriauta mane. Got some nice shots nors taip buvo visi geri.
|
| |||
| |||
| nuostabus! buvo žmonių ten daro didžiausias iššūkis aikštelė, ketiname surengti jis save kitais metais, arba tiek
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Gerai pasiruošti ne miega! 1.200 mylių nuo vairavimo, 50 kilometrų pėsčiomis į Anglija, Škotija, Meno sala, Šiaurės ir Pietų Airija. Visi 72 valandų.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sounds awesome. |