![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey guys tikko saņēma atpakaļ no Snowdon! bija jauks 5 / 6 stundu brauciens, stulba kalni anyways tikai gribēju dalīties savā uzvaru pār maksimuma, kas ir bez sirds cilvēks es gandrīz sabruka izsmelšanas bet i got maksimums 2 stundas, tā rupji 1080M augsts un 5 mile katrā virzienā im now blistered un sadegušo (izskatās im valkājot vesti no attāluma lol) bija mana nans 80. un vecvecāki 60.gadadienu, lai mēs met viņus tur augšā par pārsteigumu, visi ģimenes ![]() Neatbildētie daudz?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi darīts Davey. Vai tas pats pirms dažiem gadiem kā daļa no 6 peaks izaicinājums. Gandrīz izpostītu manis. Got dažas nice shots gan tāpēc viss bija labi.
|
| |||
| |||
| satriecošs! bija cilvēki tur dara maksimālo izaicinājumu partijas gatavojas organizēt tā sevi nākamgad, vai tā
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Arī sagatavoties ne miega! 1.200 jūdzes no braukšanas, 50 jūdžu kājām Anglijā, Skotijā, Menas sala, Ziemeļu un Dienvidu Īrijā. Visi 72 stundām.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| skaņas awesome. |