![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey guys just got back z Snowdon! został Zatloczona 5 / 6 godzin jazdy, głupcze górach anyways tylko chciał udostępnić zwycięstwa nad szczytem jest nie cardio człowieka i prawie upadł z wycieńczenia, ale mam na szczyt w ramach 2 godziny, jego wysokiej i 1080M około 5 mile każdy sposób im się blistered i spalony (wygląda jak im na sobie kamizelkę z odległości lol) moja nans 80-te i dziadkowie 60. rocznicy tak spotkaliśmy się tam dla nich zaskoczeniem, całej rodziny ![]() Nieodebrane dużo?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nicely done Davey. Czy on sam kilka lat temu jako część 6 pików wyzwanie. Prawie mnie zniszczony. Masz kilka przyjemnych strzałów chociaż to wszystko było dobrze.
|
| |||
| |||
| fantastyczny! było wiele osób nie robi szczyt wyzwanie, zamierzamy zorganizować to sobie w przyszłym roku, lub też
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Dobrze się na nie snem! 1200 mil jazdy, 50 mil chodzenia w Anglii, Szkocji, Wyspa Man, Irlandii Północnej i Południowej. Wszystko w 72 godziny.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| sounds awesome. |