![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hei baieti doar s-au întors de la Snowdon! a fost un minunat 5 6 oră de unitate, de prost munti oricum vrut doar să-mi împart victorie în vârf, fiind un om fără cardio i prăbuşit aproape de epuizare, dar am ajuns la vârf în sub 2 ore, sa ridicat şi 1080M aproximativ 5 mile fiecare mod de im acum cu băşici şi arse (arata ca im poartă o vestă de salvare de la o distanţă lol) mi-a fost NANS 80th şi bunici 60 de ani astfel încât ne-am întâlnit-o acolo pentru o surpriză, toată familia ![]() Pierdute de mult?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine făcut Davey. A făcut-o eu acum cativa ani, ca parte a 6 vârfuri provocare. Aproape mi-a ruinat. Ai ceva frumos shots deşi aceasta a fost atât de bine.
|
| |||
| |||
| teribil! au existat o multime de oameni acolo, pentru provocare de vârf, de gând să organizeze o chiar eu, în următorul an sau aşa
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Ei bine sa se pregateasca de a nu doarme! 1200 mile de conducere, 50 de mile de mers în Anglia, Scoţia, Insula Man, Irlanda de Nord şi de Sud. Tot în 72 de ore.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Sună minunat. |