![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej lidi zrovna vrátil z Snowdon! bol to krásny 5 / 6 hodín riadiť, hlúpy horách tak ako tak len chcela zdieľať moje víťazstvo nad vrchol, že sa nejedná o cardio muž aj takmer zrútil vyčerpania, ale mám na vrchol za 2 hodiny, jej približne 1080 vysoké a 5 mil v každom smere im hneď blistered a zápalné (vyzerá im sebe vestu z diaľky lol) bol môj NANS 80. a prarodičia 60. výročie tak sme sa im tam na prekvapenia, celú rodinu ![]() Neprijaté ďaleko?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nicely done Davey. Povedal to sám pred niekoľkými rokmi v rámci 6 vrcholy výzvou. Takmer zničila mě. Máš nejaké pekné zábery aj keď to bolo dobré.
|
| |||
| |||
| desivé! tam bolo veľa ľudí, ktorí tam robia vrchole výzvou, aby zabezpečil, že sa sám v budúcom roku, alebo tak
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Tak sa pripravte na nespí! 1200 míľ jazdy, 50 mil chôdze v Anglicku, Škótsku, ostrov Man, Severné a Južné Írsko. To všetko v 72 hodín.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| zvuky desivé. |