![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј момачки праведан је добио леђа фром Сноудон! био је леп 5 / 6 сата вожње, глупа планина аныуаыс праведан тражен за удео мој победу над врхом, као човек и не кардио скоро срушила од умора, али ја је добио на врх испод 2 сата, грубо 1080М својим високим и 5 миља сваки пут им сада блистеред и палили (изгледа им ношење прслук из даљине лол) је био мој деда и бака нанс 80. и 60. годишњице тако смо се упознали их тамо изненађење, све породице ![]() Пропуłтени пуно?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лијепо урадили Давеы. Да ли га ја пре неколико година у склопу 6 врхова изазов. Готово сруа̨ене мене. Имаш неких лијепих снимака, тако да је ипак све добро.
|
| |||
| |||
| страшан! било је пуно људи тамо радиш врха изазов, организовати ће га се у следећу годину или тако
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Па не будите спремни за спавање! 1200 миља вожње, 50 миља ходање у Енглеској, Шкотској, Исле оф Ман, Северна и Јужна Ирска. Све у 72 сата.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Ауесоме звуци. |