![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey çocuklar sadece Snowdon kimden döndüm! çok hoş bir 5 / 6 saat sürücü, aptal dağlar oldu zaten sadece tepe üzerinde benim zafer paylaşmak istedim bir kardiyo adam ben olmak neredeyse bitkin çöktü ama i zirvesine 2 saat altında, var olan yaklaşık 1080M ve 5 mil her şekilde yüksek Şimdi kabarcıklı Sohbet Sohbet ve yanmış bir mesafe lol bir yelek giyen gibi (görünüyor) Biz orada bir sürpriz için bir araya geldi benim nans 80. ve büyük 60. yıldönümü olduğunu, tüm aile ![]() Çok Cevapsız?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nicely Davey yapılır. Kendimi 6 doruklarına zor bir parçası olarak bir kaç yıl önce yaptı. Neredeyse beni mahvetti. Hoş çekim ancak bu tüm good var.
|
| |||
| |||
| dehşet verici! yani orada zirve itiraz yapmanın çok, önümüzdeki yıl içinde yeniden kendim düzenlemek için gidiyordun
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Iyi uyku almak için hazır! Sürüş 1200 mil, İngiltere, İskoçya, Isle of Man, Kuzey ve Güney İrlanda yürürken 50 mil. 72 saat her konuda.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| harika görünüyor. |