![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Guys тільки що повернувся з Сноудон! була чудова 5 / 6 час диска, нерозумно горах У будь-якому випадку просто хотів би поділитися своїми перемогами над вершиною, яка не є я серцево людини майже звалився від втоми, але я потрапив на пік по 2 години, її грубо 1080M високий і 5 миль в один бік Тепер їм роздутий і спалені (виглядає як їм носив жилета з відстані LOL) була моя НАНС 80, бабусь і дідусів 60-річчя, щоб ми зустріли їх там на диво, вся сім'я ![]() Нереалізований багато?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Красиво зроблено Дейві. Сам це зробив кілька років тому в рамках завдання 6 вершин. Майже погубили мене. Got Some Nice постріли, хоча так було все добре.
|
| |||
| |||
| милий! там було багато людей роблять піку завдання, збирається влаштувати собі в наступному році або близько того
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Ну готуватися не спить! 1200 миль від водіння, в 50 милях ходьби до Англії, Шотландії, острів Мен, Північної і Південної Ірландії. Все в 72 години.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Awesome звуків. |