![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem stále zvažuje buď vývojář softwaru nebo počítačový programátor, s pány v obou oblastech. Chtěl jsem vědět, odpovědi na následující otázky: • Je rozumné, aby si alespoň mistrů v obou? • Jak dlouho bude trvat, než si mistrů v obou? • Ve Spojených státech, plat moudrý, co by se vám dostat, pokud jste pracovali s některými podniky, v Texasu. Pro oba SD a CP? • Co se rozdíl mezi oběma? • Je vývoj softwaru obsahují mnoho programů do své práce? Díky moc za odpovědi na tyto otázky pro mě, upřímně si toho vážím. Doufám, že mohu být tak příspěvek na vašich webových stránkách, a doufám, že jsem vítán. - Mohammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem v úvod do programování v mém Freshmen (9. třída) třída. i have done HTML, XHTML, a jsou nyní v jazyce Java Script. počítačové programování používá software, aby se věci fungují různými způsoby. Nejsem si jistý, ale myslím, že vývoj softwaru, má co do činění s počítačem programování software, který používá.
ex: software dev. což je jako internetový prohlížeč. ex: počítačové programování je internetový prohlížeč dělat různé věci to je to, čemu věřím je to pravda, i když si nejsem 100% jistý. Můj systém: Nejlépe Secrit
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| How Do You Hide počítače software pro sledování? | Dynomight44 | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 16.listopadu 2009 15:57 |
| Je můj počítač běží pomalu kvůli software nebo hardware? | beerboy | Obecné Hardware Chat | 14 | 8.listopadu 2009 11:54 |
| My Computer Won't Let Me Nahraj Software Update / aktualizace | Brett | Obecné Software Chat | 2 | 3. července 2009 07:03 |
| SMTP developera typ otázku | JavaJoe | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 3. února 2008 07:18 |
| Thread Nástroje | |
| |