![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι θεωρώντας γίνει είτε λογισμικού ή ένα προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τους πλοιάρχους και στους δύο τομείς. Ήθελα να μάθω τις απαντήσεις στις ακόλουθες ερωτήσεις: • Είναι λογικό να πάρετε τουλάχιστον πλοιάρχων και στις δύο; • Πόσο καιρό θα πάρει για να πάρετε μια πλοιάρχους και στα δύο; • Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι σοφοί του μισθού, αυτό που θα έχετε, εάν εργάζονταν με ορισμένες επιχειρήσεις, στο Τέξας. Και για τις δύο SD και CP; • Τι η διαφορά μεταξύ των δύο; • Μήπως η ανάπτυξη λογισμικού ενσωματώσει σε παρτίδες του προγραμματισμού το έργο της; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις μου, ειλικρινά εκτιμώ. Ελπίζω να μπορεί να είναι κάποια συνεισφορά στην ιστοσελίδα σας, και ελπίζω ότι είμαι ευπρόσδεκτος. - Μωάμεθ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι στην εισαγωγή μου στο να PROGRAMING Freshmen (9 βαθμοί) της κατηγορίας. έχω κάνει HTML, XHTML, και είναι τώρα σε Java Script. PROGRAMING υπολογιστής χρησιμοποιεί λογισμικό για να λειτουργούν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά πιστεύω ότι η ανάπτυξη του λογισμικού έχει να κάνει με το λογισμικό που χρησιμοποιεί υπολογιστή PROGRAMING.
ex: dev λογισμικού. είναι σαν να κάνει το Internet browser. ex: υπολογιστή PROGRAMING καθιστά το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet κάνουν διαφορετικά πράγματα αυτό είναι που πιστεύω ότι είναι αλήθεια, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| How Do You απόκρυψη Υπολογιστών Λογισμικό ελέγχου; | Dynomight44 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 16 Νοέμβρη 2009 15:57 |
| Είναι ο υπολογιστής μου λειτουργεί με αργούς ρυθμούς λόγω του λογισμικού ή υλικού; | beerboy | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 8 Νοεμβρίου, 2009 11:54 |
| Ο υπολογιστής μου δεν αφήνει Me Ανέβασμα Ενημέρωση λογισμικού / ενημερώσεις | Brett | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Ιουλ 2009 07:03 |
| SMTP έργου τύπου ερώτηση | JavaJoe | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 3 Φεβ 2008 07:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |