![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam s obzirom na postajanju, bilo softverski developer ili programer, s majstorima u oba polja. JA ištanje to znati odgovore na sljedeća pitanja: • Da li je svjestan da ćete dobiti barem majstori u oba? • Koliko dugo je potrebno da bi dobili majstori u oba? • U SAD-u, mudri plaće, što bi vam doći ako se radilo s određenom poslu, u Texasu. Za obje SD i CP? • što je razlika između ta dva? • Da li razvoj softvera inkorporirati puno programiranja u svoj rad? Hvala toliko za odgovarate na ova pitanja za mene, ja iskreno zahvalni na tome. Nadam se da mogu biti od neke doprinos za Vašu web stranicu, i nadam se da sam dobrodošla. - Mohammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam u intro u programiranje u mom Freshmen (9. razred) klase. Imam ispunjavanja HTML, XHTML, a sada su u Java Script. računalni softver koristi programiranje napraviti stvari rade na različite načine. Nisam siguran ali vjerujem da je softver u razvoju ima veze sa softverom koji računalo koristi programiranje.
ex: Softver dev. kao što je stvaranje internetskog preglednika. ex: računalo programiranje čini Internet preglednik raditi različite stvari To je ono što ja vjerujem je istina, iako nisam 100% siguran. My System: Top Secrit
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How Do You Sakrij Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 16 studeni 2009 15:57 |
| Je li moj računalo trčanje polako zbog softvera ili hardvera? | beerboy | General Hardware Chat | 14 | 8. studeni 2009 11:54 |
| My Computer Won't Let Me Učitaj Update Software / dopune | Brett | Općenito Software Chat | 2 | 3. srpnja 2009 07:03 |
| SMTP upišite pitanje developer | JavaJoe | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 3. veljača 2008 07:18 |
| Thread Tools | |
| |