kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Software Developer vs számítógép programozó?

Reply

Téma eszközök
Old November 2, 2007, 17:46
Új tag Csoport

Default Software Developer vs számítógép programozó?

Én figyelembe véve egyre vagy egy szoftver fejlesztő vagy számítógépes programozó, a parancsnokok mindkét területen. Meg akartam tudni a választ a következő kérdésekre:

• Van-e értelme, hogy legalább mesterek is?
• Milyen hosszú volna figyelembe, hogy a mesterek is?
• Az Egyesült Államok, fizetés bölcs, mi lesz, ha nem működik együtt egy bizonyos üzleti, Texasban. Mind SD és CP?
• Mi a különbség a kettő között?
• Az szoftverfejlesztésben be sok programozási be a munkát?

Köszönöm, hogy válaszol ezekre a kérdésekre nekem, én tényleg értékelem. Remélem lehet néhány hozzájárulás a honlapon, és remélem, én szívesen látjuk.

- Mohammed.
Old November 2, 2007, 20:19
Donor Group

Default Software Developer vs számítógép programozó?

Én vagyok az intro a programozás az én Freshmen (9. osztály) osztály. én a HTML, XHTML, és jelenleg a Java Script. számítógépes programozás szoftvert használ, hogy a dolgok másképp. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy a szoftver fejlesztése már nem a szoftver, amely a számítógép programozás használ.

Pl.: software dev. olyan, mint az internet böngésző.
Pl.: számítógépes programozás teszi az internet böngésző nem különböző dolog

Ez az, amit én hiszek az igaz, bár nem vagyok 100% biztos.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
How Do You Hide Computer Monitoring Software? Dynomight44 Vírus, kémprogram és biztonság 7 November 16, 2009 15:57
Ott van a számítógépen futó lassan miatt szoftver vagy hardver? beerboy Általános fémáru Chat 14 November 8, 2009 11:54
My Computer Won't Let Me Feltöltés Update Software / updates Brett General Chat szoftver 2 3. július 2009 07:03
SMTP fejlesztő típusú kérdés JavaJoe E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 3. február 2008 07:18
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.