![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én figyelembe véve egyre vagy egy szoftver fejlesztő vagy számítógépes programozó, a parancsnokok mindkét területen. Meg akartam tudni a választ a következő kérdésekre: • Van-e értelme, hogy legalább mesterek is? • Milyen hosszú volna figyelembe, hogy a mesterek is? • Az Egyesült Államok, fizetés bölcs, mi lesz, ha nem működik együtt egy bizonyos üzleti, Texasban. Mind SD és CP? • Mi a különbség a kettő között? • Az szoftverfejlesztésben be sok programozási be a munkát? Köszönöm, hogy válaszol ezekre a kérdésekre nekem, én tényleg értékelem. Remélem lehet néhány hozzájárulás a honlapon, és remélem, én szívesen látjuk. - Mohammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én vagyok az intro a programozás az én Freshmen (9. osztály) osztály. én a HTML, XHTML, és jelenleg a Java Script. számítógépes programozás szoftvert használ, hogy a dolgok másképp. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy a szoftver fejlesztése már nem a szoftver, amely a számítógép programozás használ.
Pl.: software dev. olyan, mint az internet böngésző. Pl.: számítógépes programozás teszi az internet böngésző nem különböző dolog Ez az, amit én hiszek az igaz, bár nem vagyok 100% biztos. My System: Top Secrit
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How Do You Hide Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | November 16, 2009 15:57 |
| Ott van a számítógépen futó lassan miatt szoftver vagy hardver? | beerboy | Általános fémáru Chat | 14 | November 8, 2009 11:54 |
| My Computer Won't Let Me Feltöltés Update Software / updates | Brett | General Chat szoftver | 2 | 3. július 2009 07:03 |
| SMTP fejlesztő típusú kérdés | JavaJoe | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 3. február 2008 07:18 |
| Téma eszközök | |
| |