פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

פיתוח תוכנה לעומת מתכנת מחשבים?

Reply

שרשרת כלים
Old 2 נובמבר 2007, 17:46
קבוצת חברות חדשות

Default פיתוח תוכנה לעומת מתכנת מחשבים?

אני שוקל להפוך גם מפתח תוכנה או מתכנת מחשבים, עם אדונים בשני השדות. רציתי לדעת תשובות לשאלות הבאות:

• האם זה הגיוני להגיע לפחות שני אדונים?
• כמה זמן צריך כדי לקבל תואר שני שניהם?
• ב ארצות הברית, משכורת חכם, מה היית מקבל אם היית עובד עם העסק מסוימות, בטקסס. הן עבור SD ו CP?
• Whats ההבדל בין השניים?
• האם פיתוח תוכנה לשלב המון תכנות לתוך עבודתה?

תודה רבה על לענות על שאלות אלה בשבילי, אני באמת מעריך את זה. אני מקווה שאוכל להיות חלק של תרומה לאתר האינטרנט שלך, ואני מקווה שאני מוזמן.

- מוחמד.
Old 2 נובמבר 2007, 20:19
קבוצת תורמים

Default פיתוח תוכנה לעומת מתכנת מחשבים?

אני Intro to תיכנות תלמידי שנה ב (9th grade) בכיתה שלי. עשיתי ב-HTML, XHTML, וכעת הם בג 'אווה סקריפט. תיכנות המחשב משתמש בתוכנה כדי להפוך את הדברים פועלים בדרכים שונות. אני לא בטוח אבל אני מאמין בפיתוח תוכנה צריך לעשות עם תוכנת מחשב המשתמשת תיכנות.

לשעבר: התפתחות התוכנה. זה כמו לעשות דפדפן אינטרנט.
לשעבר: תיכנות המחשב עושה את דפדפן האינטרנט לעשות דברים שונים

זה מה שאני מאמין נכון, למרות שאני לא בטוח 100%.

המערכת שלי: למעלה Secrit

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
זיכרון RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
כרטיס מסך (S):
GTX280
כרטיס קול:
onboard (לעת עתה)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
כונן אופטי (S):
לחץ על הקישור חתימה לפרטים
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Watt)
Cooling:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm הרובה
רשת / אינטרנט:
DSL בינוני
צג (S):
30 אינץ '2650x1600 (בקרוב בכל אופן)
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
How Do You הסתר המחשב ניטור תוכנה? Dynomight44 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 16 נובמבר 2009 15:57
האם המחשב שלי פועל באיטיות בשל תוכנה או חומרה? beerboy כללי חומרה צ 'אט 14 8 נובמבר 2009 11:54
האם המחשב שלי לא הרשה לי העלה עדכון תוכנה / עדכונים Brett כללי תוכנות צ 'אט 2 3rd יולי 2009 07:03
SMTP Developer סוג שאלה JavaJoe דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 3rd פברואר 2008 07:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.